Домашен сапун със Зелена сибирска глина
1009-NS.Домашен сапун със Зелена Сибирска глина.

1009-NS.Домашен сапун със Зелена Сибирска глина.

8.00 лв.

Домашен сапун със Сибирска зелена глина, обогатен с етерично масло от Мента и етерично масло от Лавандула. Сибирската глина помага с изчистването на несъвършенствата. Изглажда финните бръчици.

Тегло 100 гр.

Описание

Домашен сапун със Зелена  сибирска глина.

Обогатен с етерично масло от Мента и етерично масло от Лавандула.

Ако кожата ви се нуждае от дълбоко почистване, по-добро подхранване и подмладяване, сапунът „Зелена глина“ е вашият. Той е предпочитан от повечето мъже не случайно, тъй като глината се използва много в мъжките серии козметични продукти. Зелената глина е известна с лифтинг ефекта си. Изглажда малките бръчици, подмладява кожата на лицето като я стимулира да произвежда колаген и я подхранва с полезни елементи.

За полезното въздействие на глината се знае от древността. Тогава от нея се възползват предимно жените, които я използват за маски на лицето и тялото, за измиване на косата.

Затова ние създадохме този уникален сапун, който допринася за цялостно подобряване на вида на кожата /и косата/, хидратира я, почиства я в дълбочина. Глината подпомага процесите на детоксикация и регенерация.

Това е чудесен натурален продукт, в който комбинираме качествата на глината с етеричните масла на Мента и Лавандула.

Ментата се грижи за успокоение на кожата и нервите. Маслото има антибактериално действие, подобрява дишането, влияе положително на емоциите. Ароматът успокоява нервната система и предизвиква отпускане.

Маслото от Лавандула подпомага подмладяването на кожата. Балансира по-мазната кожа и възпрепятства образуването на акне. Ароматерапията акцентира върху изключителното антибактериално действие на маслото. То помага за здрав и спокоен сън.

Сапунът е подходящ за нежна и чувствителна кожа. За тяло, лице и коса.

Използвайте поне 1 месец за добри резултати.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „1009-NS.Домашен сапун със Зелена Сибирска глина.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *