Сапун Карите, Праскова и Куркума

Сапун Карите, Праскова и Куркума

11.40 лв.

Сапун Карите , Праскова и Куркума. Какво повече да кажем?! Опитайте това съвършенство за кожата и ароматерапия за душата.
Тегло 90 гр.

Категория:

Описание

Сапун Карите, Праскова и Куркума

Африканското чудо на красотата! Как ви звучи? Така казват на маслото от карите /познато още като ший/. То е в основата на този сапун, с който качваме летвата на предизвикателствата. Това е съвършенство за кожата в един сапун. Маслото от карите е витамин за цялото тяло. Грижи се за лицето, тялото и косата. Може да се ползва дори от новородени, поради изключително добрата му поносимост. Карите е основна съставка в продукти за лечение на дерматити и сухота на кожата. Действа противовъзпалително при раздразнена кожа, подпомага процесите на възстановяване на кожата след изгаряне, ухапване от насекоми, слънчево изгаряне. Карите има толкова положителни качества за кожата ни, че още в началото го нарекохме съвършенство за кожата в един сапун. И за да е пълно съвършенството, добавихме в сапуна ни и масло от праскова, и куркума.

За маслото от праскова можем да кажем, че е най-нежният аромат на работилница „ВИВ“. Маслото има хидратиращи, омекотяващи и подмладяващи свойства. Съдържа важни витамини, които го правят полезно за косата.

Куркумата пък е наречена Златният корен на живота не случайно! Освен приятният вкус на подправка за всякави ястия, тя е лекарство при хранителни проблеми, псориазис, инфекции. Веществото куркумин, което е отговорно за специфичният ѝ цвят, е мощен антиоксидант. То подпомага удължаването на живота на клетките и забавя процесите на стареене.

Какво повече да кажем?! Опитайте това съвършенство за кожата и ароматерапия за душата.

Използвайте поне 1 месец за добри резултати.

Да се съхранява при температура от 5°С до 25°С, далеч от пряка слънчева светлина.

Поставяйте  го на добре дренажирана повърхност, при употреба. Така ще  се наслаждавате максимално дълго  на качествата му .

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сапун Карите, Праскова и Куркума“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *