Сапун Шафран в Карите
Сапун Шафран в Карите

Сапун Шафран в Карите

11.40 лв.

Африканското чудо на красотата, както казват на каритето, е основата на този сапун.Той е витамин за цялото тяло, обогатен с Шафран за разкош.Може да се ползва дори от новородени, поради изключително добрата му поносимост.

Тегло 90 гр.

Сравнение
Категория: Етикети: ,

Описание

Сапун Шафран в Карите

Легендите за шафрана датират хиляди години назад. Говори се, че Клеопатра го слагала във ваната си, а египетските знахари го използвали за лечение. Римски учен го изписвал в лекарства за рани, кашлица и други. Смята се, че е култивиран за първи път в района на днешна Гърция. Шафранът е подправка, но е еднакво ценен както за кулинарията, така и за медицината. Съдържа над 150 етерични и ароматни съединения, и е богат на неетерични активни съставки.

Освен една от най-древните, това е и една от най-скъпите подправки. За получаването на 1 кг. готов продукт е необходимо да се обработят хиляди цветове.

С шафран са боядисвали тъкани в левантински градове Сидон и Тир. Използват го в кулинарията, тъй като има специфичен вкус и придава богат жълто златист цвят. Заради всички тези невероятни качества, ние избрахме шафран за акцент в този ръчно правен сапун от масло от карите. За него можем да кажем, че е съвършенство за кожата, тялото, косата. Африканското чудо на красотата, както казват на каритето, е основата на този сапун. Той е витамин за цялото тяло. Може да се ползва дори от новородени, поради изключително добрата му поносимост. Карите е основна съставка в продукти за лечение на дерматити и сухота на кожата. Действа противовъзпалително при раздразнена кожа, подпомага процесите за възстановяване на кожата след изгаряне, ухапване от насекоми, слънчево изгаряне и много други състояния.

Подарете си съвършенство в един сапун само за вас.

Използвайте поне 1 месец за добри резултати.

Да се съхранява при температура от 5°С до 25°С, далеч от пряка слънчева светлина.

Поставяйте  го на добре дренажирана повърхност, при употреба. Така ще  се наслаждавате максимално дълго  на качествата му .

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сапун Шафран в Карите“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *