Сапун за бръснене
SB-1001.Сапун за бръснене

SB-1001.Сапун за бръснене

14.40 лв.

Тайната на сапуна ни за бръснене са натуралните масла в плътната, кремообразна пяна.Той намалява раздразненията на кожата при бръснене и я заздравява. Изключително икономичен е. Една опаковка може да ви стигне за няколко месеца. Друг предимство е, че с него използвате ножчето си за бръснене , значително по-дълго. Заради натуралната си формула  щади резеца на ножчето за бръснене.

Цената е за 1 бр. Сапун за бръснене.Тегло 85 гр.

Сравнение

Описание

Сапун за бръснене

Да не си помисли някой, че сме пренебрегнали един от най-важните мъжки ритуали – бръсненето! Някога отдавна, да отидеш да те обръснат с бръснач и ръчно правен бръснарски сапун, е било традиция и стил. Днес тази традиция все още е жива и много мъже предпочитат чистите, натурални сапуни за бръснене, които успокояват чувствителната кожа на лицето и я омекотяват.

Нашият сапун е по стара и тайна рецепта. Не съдържа ароматизатори. Има по-устойчива пяна от обикновените сапун. Съдържа масла от кокос, шарлан, рицин. Това е сапун, който докато се бръснете подхранва кожата на лицето. Намалява раздразненията и хидратира.

Начин на употреба / от опит/ : Сапунът за бръснене ВИВ и и четката за бръснене се поставят в дълбока купа. Заливат се с топла вода за 5-10 мин. Косъмът на четката омеква, а сапуна се подготвя за разпенването. След накисването, водата се излива. С въртеливи движения на четката се разпенва сапуна, докато се получи плътна , кремообразна пяна. С четката, пяната, се нанася на лицето или на част от тялото.

Така    нанесена, пяната     създава лек, защитен филм, върху кожата, който я предпазва от наранянане. Ножчето се плъзга леко и по най- проблемните зони.

Ефект: Мека и здрава кожа, след всяко бръснене.

Препоръчваме : За след бръснене, препоръчваме да се използва Масло от слива ВИВ. То дизенфекцира и защитата кожата.

Предимства: Тайната на сапуна ни за бръснене са натуралните масла в плътната, кремообразна пяна.Той намалява раздразненията на кожата при бръснене и я заздравява. Изключително икономичен е. Една опаковка може да ви стигне за няколко месеца. Друг предимство е, че с него използвате ножчето си за бръснене , значително по-дълго. Заради натуралната си формула  щади резеца на ножчето за бръснене.

Използвайте поне 1 месец за добри резултати.

Цената е за 1 бр. Сапун за бръснене. Тегло 85 гр.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SB-1001.Сапун за бръснене“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *