Сапун Роза и Сандалово дърво в Карите
Сапун Роза и Сандалово дърво в Карите

Сапун Роза и Сандалово дърво в Карите

14.90 лв.

Този вълшебен сапун, на основата на масло от карите, изглажда несъвършенствата по кожата, а ароматът му носи наслада и успокоява съзнанието в забързаното ни всекидневие. Подходящ е за всякакъв тип кожа.

Тегло 90 гр.

Сравнение

Описание

Сапун Роза и Сандалово дърво в Карите

Розата е Цветето на цветята! Красивата Дамасцена – маслодайната роза на България, ни прочува по света от десетилетия. Наричат маслото ѝ „течно злато“. То е най-скъпото в света, поради начинът на получаването му и уникалните му качества. Съдържа над 300 ценни за човешкото тяло вещества. Заради аромата му се влага в състава на едни от най-популярните парфюми в света.

Ръчният сапун „Роза и Сандалово дърво“ е сбъдната мечта. Когато Павлина от „ВИВ“ мечтае за сапун с роза, решава да го създаде не само заради аромата, но и заради полезните качества на маслото от българска роза. Така се ражда този сапун, който ухае деликатно и измива добре. В него е вложен така нареченият конкрет от роза. Розовият конкрет съдържа всички компоненти на маслото. Изключително ароматен е. В състава му се откриват още растителни восъци, микроелементи, органични киселини. Ароматерапията използва розовият аромат за допринасяне на хармония, равновесие и красота.

Основното действие на този сапун е подмладяващо. Той подпомага процесите на регенерация на кожата. Успокоява кожата и придава мекота. Има антибактериално действие, а ароматът му действа като антидепресант, успокоявайки съзнанието.

Към това розово съвършенство можем да добавим малко Сандалово дърво. В древна Индия е било символ на живота. В Египет се прилагало в балсамацията. Има голямо приложение в китайската народна медицина и Аюрведа. Считано е за антисептик. Използва се в парфюмерията. Червеното сандалово дърво се използва като боя. В козметичните препарати се използва прах, с който се третира акне.

Сапунът Роза и Сандалово дърво в Карите, изглажда несъвършенствата по кожата. Ароматът му носи наслад .Успокоява съзнанието в забързаното ни всекидневие. Подходящ е за всякакъв тип кожа.

Използвайте поне 1 месец за добри резултати.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сапун Роза и Сандалово дърво в Карите“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *