Аромакомпозиция Релакс.
Аромакомпозиция “Релакс”

Аромакомпозиция “Релакс”

14.40 лв.

Аромакомпозиция Релакс– Цветен, земен аромат. Подходящ за употреба през целия ден. Успокоява сетивата преди изпити, важни срещи, интервюта за работа и др.

Описание

Аромакомпозиция Релакс, 100% чисти етерични масла.
Съдържа: Етерично масло от Портокал, етерично масло от Палмароза, етерично масло от Ветивер.

Употреба:
Масаж - 5 к. в 50 ml базово масло.
Вана - 5к.
Като добавка към готови козметични кремове и лосиони : (1к. на 100 ml).
Като добавка към сапуни – ( 1-9 к. на 100 ml).
Аромалампа- 5 капки.

Аромакомпозиции ВИВ са за създаване на настроение и формиране на намерения. Какви да бъдат, решавате вие.Можете да използвате водната система на прахосмукачка, също и филтъра на климатика. Ако козметичният ви крем е без аромат, можете да разбъркате няколко капки в него. Или да капнете от маслото във ваната, докато си почивате след напрегнат ден. Важното е да изберете настроението, което искате. Малко доказани научни факти за тях са, че чрез обонянието, етеричното масло достига до мозъка за 20 секунди и оттам влияе върху целия организъм. Приложено локално върху кожата, достига до кръвообръщението за 2 минути, а до 20 минути и до всяка точка на тялото, а ефектът му е между 3 и 6 часа.

 

 

Съхранение: При температура 5° до 25°С, добре затворено без да се излага на директна слънчева светлина.

Внимание:Висококонцентриран продукт! Да се спазват стриктно указанията за употреба! Преди употреба направете тест за чувствителност.Пазете от достъп на деца! При контакт с очите, изплакнете обилно с вода! Да не употребява преди излагане на слънце! Да не се използва от деца до 3 години, бременни и кърмещи жени!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Аромакомпозиция “Релакс”“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *