Общи условия


Скъпи приятели и клиенти, моля запознайте се с настоящите общи условия за ползване на сайта и електронния магазин на Сапуни Вив.

 

Този документ съдържа Общите условия, според които юридическото лице на Сапуни Вив е:

ТЕРАЦО ЕООД
Адрес на обект: гр.Варна, ул.Хан Аспарух 30
ЕИК 201593274,
ИН по ЗДДС BG201593274

Дружеството извършва продажба на стоки на потребителите си чрез онлайн магазина на адрес в интернет: vivsoaps.com, наричан по-долу  САПУНИ ВИВ. Използвайки онлайн магазина в уеб сайта vivsoaps.com, декларирате, че приемате и сте съгласни с настоящите условия. ПОТРЕБИТЕЛ е всеки, който отвори сайта vivsoaps.com на техническото устройство, което ползва.

САПУНИ ВИВ има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти и цени, като всички такива изменения и допълнения влизат в сила от момента на публикуването им на интернет страницата на онлайн магазина: vivsoaps.com.

Цялото съдържание на уебсайта е предмет на авторски права, принадлежащи на САПУНИ ВИВ. Нищо на този уебсайт не трябва да бъде разбирано като даващо Ви съгласие или разрешение да използвате снимка, търговска марка, лого или друга информация от този уебсайт. Копирането или свалянето на информация от сайта не прехвърля върху Вас авторските права върху тази информация. Съдържанието на този сайт може да бъде променяно на постоянна база от САПУНИ ВИВ.

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между Сапуни Вив и ползвателите на сайта .

Поръчка

За да направите поръчка ще трябва първо да добавите във виртуалната кошница поне един продукт. След това ще трябва да попълните вярно данните си и да натиснете бутона Поръчване.

Потвърждение на поръчката

След като бъде обработена поръчката, ще Ви бъде изпратен имейл за потвърждение, съдържащ номер на поръчката и срок за доставка.

Промяна или отмяна поръчка

С натискане на бутона „Поръчвам“, Вие потвърждавате направената покупка и не може да правите промени по нея.

Ако желаете да отмените поръчка или да я промените, е необходимо да се свържете с нас на тел: 0879 99 13 18 или пишете на имейл vivsoaps@gmail.com. Това можете да направите до 24 часа от пращането на поръчката. В случай, че поръчката е предадена на куриер,  след получаването й може да я върнете, като поемете разхода за куриер.

Доставена на поръчка

Доставките се извършват от куриерска фирма Спиди АД и са за сметка на клиента. Доставките се извършват до Ваш адрес или до удобен за Вас офис на Спиди АД. Aко желаете пратката да бъде доставена до офис на посочената куриерска фирма, е необходимо да го посочите в адреса за доставка.

Срокът за обработка  е до 3 работни дни от датата на поръчката. Поръчки, направени след 16ч., а също в събота, неделя или на официален празник, се обработват на следващия работен ден.

Цена на транспорта за  доставката

Транспортните разходи  за доставка се заплаща от клиента.  За поръчки  на стойност на артикулите до 5 кг  над 70,00 лв., транспортните разходи на територията на страната се поемат от Сапуни Вив!

Транспортните разходи по доставката са посочени отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.

Поръчки от чужбина

За поръчка извън територията на страната ще се свържем с вас по е-mail, за да изберем най-изгодните условия за цена на доставка.

Доставка до офис на превозвач

Да. Необходимо е в „Адрес за доставка“ да напишете удобен за Вас офис на Спиди . Работното им време и точното наименование на желания офис ще намерите в сайта на съответния превозвач.

Опция за преглед на артикулите при доставка, преди заплащане

Не, нямаме такава възможност. Ако закупената стока не Ви допада, можете да я върнете по куриер в рамките на 14 дни от датата на получаването ѝ.

Връщане на закупен  продукт.

Закупен продукт може да върнете в рамките на 14 дни от получаването му.

За да бъде уважено връщането е необходимо да предадете продукта/ите на куриера с неговата оригинална опаковка с етикет  без индикации, че стоката е била употребявана от клиента, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин! Транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента.

Въпроси за рекламации и връщане може да отправяте на vivsoaps@gmail.com. или на телефон 0879 99 13 18.

Транспортните разходи при връщане на продукта

В общия случай куриерските разходи за връщане на продукт са за сметка на клиента.

В случай на грешно доставени или дефектни продукти, разходите за връщане се поемат от нас, след получаването им в офиса и установяване на дефектите. В този случай, платените транспортни разходи се възстановяват с дължимата сума за поръчката.

Заплащане на  поръчка

Можете да заплатите поръчаните продукти по няколко начина:

1) при получаването им - на куриера при доставка

2) банков път – при плащане по банков път, след получаване на сумата по наша сметка, ще получите е-mail с потвърждение и срок на доставка на поръчката.