Хипоалегенен прах за пране
Прах за пране – хипоалергенен – 1 кг

Прах за пране – хипоалергенен – 1 кг

6.50 лв.

Екологичен прах за пране. Без миризма.

Сравнение
Категория:

Описание

Екологичен прах за пране – описание и добри практики

 

Представям ви един плод на моето неспирно търсене на по-здравословен, по-екологичен, по-етичен към околния свят бит, в който да използваме  безопасни, не токсични и все така ефективни препарати за дома.

Моето решение, което искам да споделя с вас:  Еко прах за пране - Тествана  рецепта от минерални съставки, напълно и безопасно разтварящи се в околната среда; не оставят дразнещи елементи за  кожата и са все така надеждни в изпирането.

Остава да опитате и да се влюбите като мен в простите решения на сложните днешни проблеми!

Екологичния прах за пране е изцяло на минерална основа, без ПАВ, парфюм и др токсични съставки.  Подходящ е за ползване при алергични хора, бебета и малки деца. Изпира отлично и при ниски градуси и е много икономичен. Съставките му се разтварят и реагират във водата без да правят обилна пяна, заради което не са нужни допълнителни изплаквания. Може да се ползва успешно при новите супер екологични модели перални, които ползват по-малко вода и изплаквания. Прахът се поставя директно на дъното на барабана, където ще се разтвори най-бързо и ефективно ще започне да действа. Прахът почиства и дезинфекцира както прането, така и пералнята, като премахва неприятните миризми от нея. Изпира ефективно тежки замърсявания и освежава тъканите. Мазните петна и тези от силно оцветяващи плодове и зеленчуци третирайте предваричелно със сапун за петна. Спазвайте дозировката и инструкциите на етикета за пълно удовлетворение от продукта.

Съвети и добри практики:

  • Като омекотител и изплакваща течност можете да използвате няколко лъжици лимонена киселина.
  • Ако искате да ароматизирате прането, можете да добавите върху киселината няколко капки етерично масло по ваш избор (маслото от пчули е с най-траен аромат).
  • Периодично правете един кратък цикъл изпиране на празна пералня само с лимонена киселина, за профилактика на пералнята от котлен камък.
  • Можете да използвате прахът за почистване на всякакви замърсени повърхности: Замърсени пластмаси – контакти, дограма, съдове, играчки;

Мебели, врати, плотове;

Силно замърсени, загорели съдове;

Направете концентриран разтвор (2сл в 100мл вода) и напръскайте повърхността, изчакайте 1-2мин и изтрийте с кърпа или четка; директно използвайте на мокра кърпа или четка; или използвайте като лек абразив на влажна кърпа.

Съдържание:  Натриев карбонат, натриев бикарбонат, натриев цитрат, натриев сулфат;

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Прах за пране – хипоалергенен – 1 кг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Скоро видяни продукти