Доставка

Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Рапидо и са за сметка на клиента. Доставките се извършват до Ваш адрес или до удобен за Вас офис на Рапидо или Спиди / в градовете, където няма офис на Рапидо, Спиди е техен подизпълнител/ . Aко желаете пратката да бъде доставена до офис на посочената куриерска фирма, е необходимо да го посочите в адреса за доставка.

Срокът за доставка обикновено е до 3 дни от датата на поръчката. Поръчки, направени след 16ч., а също в събота, неделя или на официален празник, се обработват на следващия работен ден.

Транспортните разходи  за доставка се заплаща от клиента. Цената им за обикновенна доставка до 2 кг е  4,00лв. до всяка точка на България . За поръчки  на стойност на артикулите до 5 кг  над 50 лв., транспортните разходи на територията на страната е безплатна!

Транспортните разходи по доставката са посочени отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане

За поръчка извън територията на страната ще се свържем с вас по е-mail , за да изберем най-изгодните условия за цена на доставка.