ЧЗВ

Q?

Как мога да заплатя моята поръчка?

A.

Можете да заплатите поръчаните продукти по няколко начина:

1) при получаването им - на куриера при доставка

2) банков път – при плащане по банков път , след получаване на сумата по наша сметка  , ще получите е-mail с потвърждение и срок на доставка на поръчката.

 

Q?

Кой заплаща транспортните разходи при връщане на продукта?

A.

В общия случай куриерските разходи за връщане на продукт са за сметка на клиента.

В случай на грешно доставени или дефектни продукти, разходите за връщане се поемат от нас, след получаването им в офиса и установяване на дефектите. В този случай, платените транспортни разходи се възстановяват с дължимата сума за поръчката.

Q?

Има ли опция за преглед на артикулите при доставка, преди заплащане?

A.

Не, нямаме такава възможност. Ако закупената стока не Ви допада, можете да я върнете по куриер в рамките на 14 дни от датата на получаването й.

Q?

Мога ли да взема своята поръчка от офис на превозвач?

A.

Да. Необходимо е в „Адрес за доставка“ напишете удобен за Вас офис на Рапидо или Спиди / в градовете, където няма офис на Рапидо, Спиди е техен подизпълнител от техния сайт/, от където желаете да вземете Вашата пратка. Работното им време е също можете да вземете от сайтовете им.

Q?

Колко струва транспорта за доставката?

A.

Транспортните разходи  за доставка се заплаща от клиента. Цената им за обикновенна доставка до 2 кг е  4,00лв. до всяка точка на България . За поръчки  на стойност на артикулите до 5 кг  над 50 лв., транспортните разходи на територията на страната е безплатна!

Транспортните разходи по доставката са посочени отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане

За поръчка извън територията на страната ще се свържем с вас по е-mail , за да изберем най-изгодните условия за цена на доставка.

Q?

Ще получа ли потвърждение на поръчката?

A.

Да. След като бъде обработена поръчката , ще Ви бъде изпратен имейл за потвърждение, съдържащ номер на поръчката и срок за доставка.

Q?

Мога ли да променя или отменя моята поръчка?

A.

С натискане на бутона „Поръчвам“, Вие потвърждавате направената покупка и не може да правите промени по нея.

Ако желаете да отмените поръчка или да я промените, е необходимо да се свържете с нас на тел: 0879 991 318 или пишете на имейл office@vivsoaps.com. Това можете да направите до 24 часа от потвърждението на поръчката. В случай, че поръчката е предадена на куриер,  след получаването  й може да я върнете, като поемете разхода за куриер.

Q?

Мога ли да върна закупен продукт?

A.

Закупен продукт може да върнете в рамките на 14 дни от получаването му.

За да бъде уважено връщането е необходимо да предадете продукта/ите на куриера с неговата оригинална опаковка с етикет  без индикации, че стоката е била употребявана от клиента, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин! Транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента.

Въпроси за рекламации и връщане може да отправяте на office@vivsoaps.com. или на телефон 0876 30 60 91.

Q?

Как и кога ще бъде доставена моята поръчка?

A.

Доставките се извършват от куриерска фирма Рапидо и са за сметка на клиента. Доставките се извършват до Ваш адрес или до удобен за Вас офис на Рапидо или Спиди / в градовете, където няма офис на Рапидо, Спиди е техен подизпълнител/ . Aко желаете пратката да бъде доставена до офис на посочената куриерска фирма, е необходимо да го посочите в адреса за доставка.

Срокът за доставка обикновено е до 3 дни от датата на поръчката. Поръчки, направени след 16ч., а също в събота, неделя или на официален празник, се обработват на следващия работен ден.

Q?

Как да направя поръчка?

A.

За да направите поръчка ще трябва първо да добавите във виртуалната кошница поне един продукт. След това ще трябва да попълните вярно данните си и да натиснете бутона Поръчване.

Поръчки могат да извършват само регистрирани потребители, приели общите условия.