Серията Уникати  “Сапун книга” съчетава тайнството на старинните книги и  магията на ръчноправените сапуни. Всяка книга е гравирана ръчно и е уникална. Създадена от нашите ръце за Вас. ">
Сапун книга уникат с домашен сапун Лайка.
SK-1023. Сапун книга Уникат. Подарък за мъж с Лайка

SK-1023. Сапун книга Уникат. Подарък за мъж с Лайка

18.00 лв.

Серията Уникати  “Сапун книга” съчетава тайнството на старинните книги и  магията на ръчноправените сапуни. Всяка книга е гравирана ръчно и е уникална. Създадена от нашите ръце за Вас.

1 налични

Сравнение

Описание

Подарък за Коледа. Уникат подарък с домашен Сапун Лайка, обогатен с етерични масла от Розмарин, Пачули и Портокал.  Уханието е цветно и дълбоко.

Серията Уникати  "Сапун книга" съчетава тайнството на старинните книги и  магията на ръчноправените сапуни. Всяка книга е гравирана ръчно и е уникална. Създадена от нашите ръце за Вас.

Конкретът от лайката има противовъзпалително, антисептично, успокояващо действие. Прибавените етерични масла подобряват еластичността и действат регенериращо на кожата, правейки ги подходящи за козметика за лице. Ароматите спомагат за балансиране на ума, премахване на тревожност и стрес. Сапунът е подходящ за всякакъв тип кожа, като специално се препоръчва при суха кожа

Допълнителна информация

Тегло 0.120 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SK-1023. Сапун книга Уникат. Подарък за мъж с Лайка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *