Домашен сапун с кал от мъртво море.
1008-NS.Домашен сапун с Кал от мъртво море

1008-NS.Домашен сапун с Кал от мъртво море

6.80 лв.

Сапунът ни с Кал от Мъртво море ще накара кожата Ви да засияе. Подобрява еластичността и намалява видимостта на пори, бръчки и фини линии. Токсините, които могат да присъстват в клетките на кожата Ви, поради всекидневната диета, са извлечени. Вашето лице е чисто и освежено.

Сравнение

Описание

Домашен сапун с Кал от мъртво море

Домашен сапун с Кал от Мъртво море, Хвойна и Мента

Калта от Мъртво море е уникална заради високата си концентрация на соли и минерали. Тя е богата на магнезий, натрий, калий и калций. Ежедневната употреба на сапуна поддържа кожата ви здрава и млада, защото е :

-100 % натурален

Сапунът Вив е създаден 100%  от растителни масла и естествени съставки, които са богати на антиоксиданти, витамини, хранителни вещества и микроелементи , от съществено значение за здрава кожа.

-Почиства, омекотява и хидратира кожата

Сапунът съдържа натурален растителен глицерин. Той не се добавя допълнително към рецептата . Създаден е по време на процеса на осапуняване на маслата. Глицеринът е ценен, защото хидратира, успокоява и омекотява кожата. Поддържа водния й баланс чрез привличане на влагата от въздуха.

-Ексфолира и премахва мъртвите кожни клетки

Сапунът ни с Кал от Мъртво море ще накара кожата Ви да засияе. Нежно ще премахне мъртвите клетки и ще остави кожата ви свежа и мека след измиване.

-Намалява целулита

Целулитът, представлява натрупване на мазнини и телесни течности . Те са приклещени в кожната тъкан близо до повърхността . Калта от Мъртво море съдържа висока концентрация на минерали като магнезий, калций и калий. В комбинация с етеричното масло от Хвойна, те подобряват кръвообръщението и помагат на клетките да се освободят от натрупаното. Ежедневната употреба на сапуна подобрява тена и изглажда кожата.

 

-Облекчава симптомите та  кожни раздразнения и заболявания

Симптомите на кожни заболявания като псориазис, екзема и акне могат да бъдат облекчени с употребата на сапун с  Кал от Мъртво море. Високото съдържание на минерали повишава естествената ексфолиация и възвръща естествения pH баланс на кожата. Сапунът с Калта от Мъртво море не е постоянен лек, но  употреба му дава облекчение и държи кожните заболявания под контрол.

-Помощник при мускулни и ставни болки

Използвайте   сапунът с етеричното масло от хвойна за подпомагане на лечението на мускулни болки, възпален артрит, ревматизъм и заздравяващи рани . Той действа антибактириално и противогъбично.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „1008-NS.Домашен сапун с Кал от мъртво море“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *